BouwAdviesNL

Nieuws

3D Isometrie Woning

3D Isometrie Woning

Een 3D isometrisch perspectief geeft een goed ruimtelijk inzicht van de verschillende ruimten in de woning. Deskundige medewerkers van BouwAdviesNL brengen het interieur van de woning op een unieke manier in beeld. De inrichting van de woning zoals een woonkamer, keuken of slaapkamer worden op een realistische manier gepresenteerd. Een mooie 3D uitwerking van de woning isometrie kunt u dan ook van ons verwachten.

Door jarenlange 3D ervaring vertolken wij schetsontwerpen naar hoogwaardige 3D impressies. Hiermee kunt u uw nieuwbouw woning of appartement perfect visualiseren.

Professionele artist impressions
BouwAdviesNL maakt professionele artist’s impressions. Wij kunnen 3D-visuals in alle vormen leveren: 3D vogelvlucht, exterieur impressie woning, interieur visualisatie woonkamer, 3D doorsnede gebouw, isometrie woning, verkoopplattegronden, fotomontage van het bouwplan en het uitwerken van een bezonningsstudie. De 3D-impressies van BouwAdviesNL geven u en andere belanghebbenden een levensechte kijk op uw project

Graag nemen wij de diverse mogelijkheden van artist impressions met u door om uw project op een unieke manier te presenteren. Voor de verschillende visualisatiethema’s en voorbeelden kunt u onze website bezoeken: www.bouwadvies.nl/visualisaties of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.