Wat wij doen

BouwAdvies NL

Bouwkunde

BouwAdviesNL Bouwkunde verzorgt bouwadvies, bouwkundig tekenwerk, aanvragen van vergunningen, adviezen en berekeningen in het kader van het Bouwbesluit, Stabu-bestek, technische omschrijvingen, V&G-plan ontwerpfase en bouwbegeleiding.

Ieder bouwkundig plan is uniek en gebaat bij maatwerk. BouwAdviesNL bestaat uit een ervaren bouwkundig team, waarop u kunt vertrouwen voor deskundig bouwadvies, complete bouwkundige tekeningen en vakkundige bouwbegeleiding voor de nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding van uw woning of bedrijfsgebouw.

BouwAdvies NL

visualisaties

BouwAdviesNL Visualisatie maakt professionele artist’s impressions in alle vormen. Wilt u een artist’s impression exterieur op ooghoogte of juist een compleet overzicht van het plangebied in een artist’s impression vogelvlucht? Het kan ook specialistischer werk zijn: een artist’s impression doorsnede of een isometrie van een project van een volledig ingericht pand. Zelfs een realistische fotomontage van uw plan in een bestaande omgeving is mogelijk.

De driedimensionale impressies van BouwAdviesNL geven u en andere belanghebbenden een levensechte kijk op uw project. Gebouwen en ontwerpen komen tot leven als wij van schetsontwerpen hoogwaardige artist’s impressions maken. Overtuig uw klanten met een unieke 3D-visualisatie van uw plan.

ontdek

de kracht van

BouwAdvies NL

BouwAdviesNL is een veelzijdig bouwkundig ingenieursbureau. Met een bescheiden team van zeer ervaren specialisten voltooien wij grote (en kleine) werken. Wij kunnen u ondersteunen bij onder meer bouwkundig tekenwerk, vergunningaanvragen, Bouwbesluit en regelgeving, Stabu-bestek, V&G-plan ontwerpfase en het maken van 3D-visualisaties.

U weet als geen ander hoe complex bouwprojecten kunnen zijn. BouwAdviesNL brengt de vele bouwkundige disciplines samen onder één dak. Onze opdrachtgevers zijn met name tevreden over onze professionaliteit, praktijkervaring, nauwkeurigheid, de korte lijnen en de snelle, efficiënte communicatie. Dankzij deze eigenschappen helpen wij faalkosten te voorkomen en dragen wij bij aan soepel verlopende projecten.

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.