BouwAdviesNL

Nieuws

MPG berekening Woning

Milieuprestatieberekening nieuwbouw woning MPG
Een MPG-berekening nieuwbouw woning is gebaseerd op de levenscyclus van het gebouw en de materialen die daarin zijn verwerkt. Als u inzicht hebt in de milieueffecten, kunt u betere materiaalkeuzen maken. Op die manier is de milieuprestatie een positieve prikkel voor meer duurzaamheid.

De MPG Berekening
De milieuprestatieberekening wordt door BouwAdviesNL uitgevoerd met een programma waarin de bepalingsmethode en de Nationale MilieuDatabase zijn geïntegreerd. Door de kenmerken van het bouwwerk in te voeren, zoals de toe te passen bouwproducten en de hoeveelheden, worden de milieueffecten van de bouwproducten over de gehele levensduur van het gebouw zichtbaar. 

Specialist in MPG berekening

De medewerkers van BouwAdviesNL maken de MPG-berekening en geven u advies op maat. Zij signaleren eventuele problemen en dragen natuurlijk ook meteen een passende oplossing aan.

Graag nemen wij de werkwijze en de uitwerking van de MPG-berekening met u door. Voor aanvullende informatie over de MPG berekening kunt u onze website bezoeken: www.bouwadvies.nl/mpg-berekening of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.