BouwAdviesNL

Nieuws

Stabu Bestek Vrijstaande Woning

Bouwkundig Stabu Bestek Vrijstaande Woning
Bent u opzoek naar een Bouwkundig Stabu Bestek Vrijstaande Woning en wilt u een Stabubestek schrijven of op laten stellen? BouwAdviesNL schrijft het bouwkundig bestek met deskundigheid en kwalificeert uw woning met grote zorgvuldigheid.

Deskundigheid

BouwAdviesNL stelt een Stabu-bestek op volgens de richtlijnen van Stichting STABU en de Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB). Het opstellen van een Stabu-bestek is voor velen geen dagelijkse bezigheid. De medewerkers van BouwAdviesNL zijn deskundig en ervaren. In de loop der jaren hebben zij een grote verscheidenheid aan Stabu-bestekken uitgewerkt voor zowel nieuwbouw als verbouwingen en renovaties.

Stabu Bestekken

BouwAdviesNL verzorgt bouwkundige Stabu-bestekken voor nieuwbouw of verbouw van uw woning, appartementengebouw of bedrijfsgebouw. Een Stabu-bestek is altijd maatwerk en wordt in nauw overleg met u opgesteld.

Graag nemen wij de werkwijze met u door om uw project op een juiste wijze te omschrijven. Voor aanvullende informatie over Stabu bestek kunt u onze website bezoeken: www.bouwadvies.nl/stabu-bestek of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.