Bouwkundig

inmeten van

gebouwen

De ervaren bouwkundig medewerkers van BouwAdviesNL kunnen worden ingeschakeld voor het inmeten van bestaande gebouwen. U kunt hierbij denken aan winkels, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, bedrijfshallen en woningen. Op basis van de meting leveren wij u de gewenste tekening bestaande situatie. Die geeft een nauwkeurig beeld van uw gebouw.

Digitaal inmeten bestaand gebouw

Bestaande gebouwen worden ingemeten met digitale meetapparatuur. Daarmee kunnen de hoeken en de positie van de muren nauwkeurig worden gemeten. Niet alleen de maatvoeringen worden ingemeten. Ook de bouwkundige opbouw van vloeren, wanden, daken en de hoofddraagconstructie van het gebouw wordt geïnventariseerd.

Digitale bouwkundige tekeningen

Alle gegevens van de metingen en inventarisaties van de bestaande situatie worden uitgewerkt in een digitale bouwkundige tekening. Die wordt standaard gemaakt in 2D AutoCAD. In een tekening bestaande toestand zijn plattegronden, gevels en een doorsnede uitgewerkt. Op verzoek kunnen ook bestaande bouwkundige details worden ingemeten en uitgetekend.

BouwAdvies voor inmeten gebouwen

Voor het nauwkeurig inmeten van bestaande gebouwen is technisch hoogwaardige apparatuur nodig, die wordt bediend door een deskundige met bouwkundig inzicht. De medewerkers van BouwAdviesNL voldoen aan beide voorwaarden en kunnen voor elk gebouw de juiste tekeningen bestaande situatie leveren. Neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting op onze werkwijze en de uitwerking bij het inmeten van gebouwen.

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.