Bouwadviesnl

voor uw

omgevingsvergunning

Voor bouwen of verbouwen is meestal een omgevingsvergunning nodig. (Vroeger werd dat een bouwvergunning genoemd.) In de aanvraag van een omgevingsvergunning kunt u vaak meerdere zaken tegelijk regelen. Moet bijvoorbeeld voor een aanbouw een boom worden gekapt, dan kunt u bouwen en kappen in één vergunningaanvraag kwijt. Soms bent u zelfs verplicht om verschillende activiteiten tegelijk aan te vragen. Voor bijvoorbeeld de verbouwing van een monument moet u een vergunning aanvragen voor bouwen én voor het wijzigen van een monument. U regelt dat in één aanvraag. BouwAdviesNL geeft u het juiste bouwadvies, zodat u een correcte omgevingsvergunning kunt aanvragen.

Aanvraag omgevingsvergunning

U kunt de hele procedure voor de aanvraag van een omgevingsvergunning uitbesteden aan BouwAdviesNL. Onze ervaren bouwkundig medewerkers zorgen voor de benodigde documenten, bouwtekeningen en formulieren, en dienen de vergunningaanvraag via het omgevingsloket in bij de gemeente. Met een correcte vergunningaanvraag voorkomt u vertraging bij de afhandeling.

vergunningsvrij bouwen 

Soms mag u (ver)bouwen zonder omgevingsvergunning. Voor bijvoorbeeld gewoon onderhoud of het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw woning hoeft u geen vergunning aan te vragen. BouwAdviesNL kan beoordelen of uw plan vergunningvrij is. U kunt ook samen met BouwAdviesNL kijken naar de mogelijkheden om vergunningvrij te bouwen.

bouwadviesnl helpt

Hebt u een omgevingsvergunning nodig of wilt u vergunningvrij bouwen? Neem dan contact op met BouwAdviesNL. In een persoonlijk gesprek nemen we door hoe we u kunnen helpen. De aanvraag van een omgevingsvergunning is maatwerk en wordt altijd in nauw overleg met u opgesteld.

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.