tekening

Bestaande

situatie

De ervaren bouwkundig tekenaars van BouwAdviesNL kunnen de bestaande situatie van uw gebouw uitwerken in een tekening bestaande situatie. Het gebouw wordt met plattegrondtekeningen, geveltekeningen en doorsneden nauwkeurig in kaart gebracht.

Digitaal inmeten bestaand gebouw

Bestaande gebouwen worden ingemeten met digitale meetapparatuur. Daarmee kunnen de hoeken en de positie van de muren nauwkeurig worden gemeten. Naast het inmeten van de maatvoeringen wordt ook een inventarisatie gemaakt de bouwkundige opbouw van vloeren, wanden, daken en hoofddraagconstructie van het gebouw.

Digitale bouwkundige tekeningen

Alle gegevens van de metingen en inventarisaties van de bestaande situatie worden uitgewerkt in een digitale bouwkundige tekening. Die wordt standaard gemaakt in 2D AutoCAD. In een tekening bestaande toestand zijn plattegronden, gevels en een doorsnede uitgewerkt. Op verzoek kunnen ook bouwkundige details worden ingemeten en uitgetekend.

Maatwerk

Het tekenen van de bestaande situatie is maatwerk, want elk project is anders. Daarom wordt een offerte voor tekenwerk bestaande situatie door BouwAdviesNL altijd in nauw overleg met u opgesteld. Neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting op onze werkwijze en de uitwerking van het tekenwerk

contact

 

BouwAdviesNL 
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam

BouwAdviesNL
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik

T.  0348 743 814
E.  info@bouwadvies.nl

diensten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvraag vergunningen
  • Inmeten gebouwen
  • STABU-bestek
  • V&G-plan ontwerpfase
  • Bouwbegeleiding
  • NEN2580 oppervlakten gebouwen
  • Artist impression

lidmaatschap

BouwAdviesNL is lid van de BNB; Beroepsvereniging van Nederlandse Bouwspecificatiedeskundigen.

BouwAdviesNL is licentiehouder van Stabu 2 en Stabu Bouwbreed Informatiesysteem.

 

Algemene voorwaarden 
Op al onze opdrachten is ‘De nieuwe Regeling 2011: Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011’ Eerste herziening, juli 2013 van toepassing. Via deze link kunt u de DNR 2011 downloaden. Op verzoek kunnen wij u een exemplaar van de DNR 2011 toesturen.